• darkblurbg

Maak kennis met Robert Kurczynski

Robert Kurczynski (Polen) is als masseur in Amsterdam gevestigd sinds 1992. Sinds 2003 behandelt hij zijn cliënten met toewijding op de locatie ACC.

“Masseren is mijn passie. Ik streef ernaar om de klachten en blessures van mijn cliënten te verminderen en op te lossen zodat zij ten volle van het leven kunnen genieten.

Mijn massage wordt ervaren als intens, maar met goede resultaten. Gebaseerd op jarenlange ervaring is er een 95-99% kans dat ik de klacht van de cliënt kan verhelpen.”

Over de massage

Robert past de techniek van diepe weefselmassage (deep tissue) toe om de zogenaamde ‘trigger points’ aan te pakken die uitstralende pijn en disfunctie kunnen veroorzaken.
Door de diepe weefselmassage op de ‘trigger points’ worden de spieren en gewrichten ontlast en zal de pijn minder worden of verdwijnen met een paar behandelingen. De beweeglijkheid van de gewrichten wordt hersteld. Uitstralende pijn naar andere delen van het lichaam vermindert of stopt. Het functioneren van spieren en pezen verbetert.

Als het probleem met succes is behandeld, wordt een regelmatige check-up geadviseerd, net zoals u bijvoorbeeld zou doen met uw auto of centrale verwarming. Daarvan zijn de onderdelen vervangbaar; dat geldt meestal niet voor de onderdelen van het menselijk lichaam! Met een periodieke check-up kunt u klachten beheersbaar houden of mogelijk zelfs helemaal voorkomen.

Voor meer informatie zie: https://robertkurczynski.wordpress.com.

Afspraak massage maken

020 622 82 69
contact@amsterdamchiropractiecentrum.com

opties          25 minuten of 55 minuten
                      van maandag t/m vrijdag
                      9.30 - 12.00 / 13.00 - 17.00

Tarieven massage

25 minuten           € 60,00
55 minuten           € 115,00

Alleen contante betaling kan geaccepteerd worden.

Goed om te weten: bij niet tijdige annulering (minimaal 24 uur van tevoren) of niet (tijdig) verschijnen op de afspraak zullen de kosten helaas in rekening moeten worden gebracht.

Vergoeding door de zorgverzekering

De massage wordt niet vergoed door de zorgverzekering.